Dagje shoppen? Winkelgids met de leukste steden in Nederland

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on reddit
Share on google

Dagje shoppen: de leukste steden

Shopaholics opgelet! Wij hebben de 5 ultieme shopsteden van Nederland op een rijtje gezet. Leuke inspiratie voor een dagje shoppen met je moeder, vriendin of partner plant! Heel veel shopplezier 🙂

Dagje shoppen in Den Bosch

Prachtige conceptstores, hippe boetieks en mooie modewinkels: Den Bosch heeft het allemaal! Den Bosch is dan ook niet voor niets één van de populairste winkelgebieden van Nederland, hier vind je alles wat je zoekt. Je vindt de shops in de grotere winkelstraten zowel als de vele leuke zijstraatjes. In deze bourgondische stad sluit je je shopdag natuurlijk af met een borrel in de bekende Korte Putstraat!

Dagje shoppen in Utrecht

De gezellige en sfeervolle stad van Utrecht is werkelijk een paradijs voor shopliefhebbers. Het staat dan ook niet voor niets in de top 5 van leukste shopsteden in Nederland. Vooral rondom de Oude Gracht ben je op de juiste plek, hier heb je tal van leuke winkels en gezellige terrasjes. Je hebt in Utrecht bekende warenhuizen, hippe boetieks en conceptstores. De leuke boetieks kun je vinden in de Voorstraat en de Schoutenstraat, het Museumkwartier is zeker de moeite waard voor vintage items! Hoog Catharijne is ook een werkelijke shopwalhalla, hier heb je alles! Vooral met slecht weer is dit een goede uitkomst, want het is een van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland.

Dagje shoppen in Amsterdam

In de hoofdstad van ons land vind je bijna alle winkels, de meeste nieuwe en onbekende merken starten vaak hier. Een geweldige stad om je garderobe eens goed aan te vullen of leuke hebbedingetjes te scoren. Zo vind je er veel exclusieve winkels, maar ook grote warenhuizen en kleine boetiekjes. De Kalverstraat, Leidsestraat en de P.C. Hooftstraat zijn de meest bekende winkelstraten. In de P.C. Hooftstraat en de Amsterdam-zuid vind je veel high-end kledingwinkels en luxe haute couture merken. In de 9 straatjes vind je vooral de leuke boetiekjes en unieke conceptstores.

Dagje shoppen in Maastricht

Mijn ultieme citytrip in combinatie met shoppen is toch wel Maastricht, dit is de place to be als het om winkelen gaat. Je kan makkelijk een hele dag winkelen in Maastricht. Je hebt City-Nord en de grote winkelstraten waar je de bekende winkelketens zult vinden zoals H&M en Zara, daarnaast zijn er ook diverse leuke zijstraatjes met boetiekjes. In de hele stad maar ook rondom het Vrijthof zijn diverse terrasjes gevestigd waar je lekker kunt genieten van een kop koffie en een typische Limburgse vlaai.

Dagje shoppen in Rotterdam

Rotterdam is ontpopt tot de ultieme shopstad, werkelijk overal vind je toffe restaurantjes, hippe boetieks en pop-up stores. De bekendste winkelstraten van Rotterdam zijn de Koopgoot, Lijnbaan, Coolsingel waar je winkelketens vindt zoals H&M en Zara. Ben je meer op zoek naar die leuke unieke boetiekjes? Breng dan een bezoek naar de Oldenbarneveltstraat, de Witte de Withstraat, de Nieuwe Binnenweg en de Pannekoekstraat. Ook de Markthal van Rotterdam is een bezoekje waard, hier verkopen ze diverse lekkere hapjes en drankjes dus struin hier doorheen en geniet van het indrukwekkende gebouw.

Share on facebook
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on twitter
Delen
Share on google
Delen
Share on pinterest
Delen
Share on reddit
Delen
Share on facebook
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on twitter
Delen
Share on google
Delen
Share on pinterest
Delen
Share on reddit
Delen

Populaire blogs

Gevonden worden op Google

Masterclass: goed gevonden worden op Google

Dé Online Masterclass voor boutiquehouders. We gaan in op de prestatie van jouw website om nog meer klanten naar je fijne winkel te krijgen. We zullen het hebben over Zoekoptimalisatie, Techniek en je krijgt veel begrijpelijke tips en downloads om aan de slag te gaan!

Lees meer »
mood_bad
  • Nog geen beoordelingen.
  • Schrijf een reactie
    mood_bad
  • Nog geen beoordelingen.
  • Schrijf een reactie