Masterclass: goed gevonden worden op Google

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on reddit
Share on google

Wat een mooie boutique heb jij. Je bent uniek en creatief, een verfrissing tussen alle grote ketens! Maar hoe mooi jouw klein-zijn ook is, het is soms ook moeilijk. Je bent niet altijd goed te vinden, zowel online als in het drukke straatbeeld. Shopaloca ziet hoe bijzonder jij bent en wil jou daarom helpen en zet gratis hun kennis en ervaring in met een Online Masterclass helemaal afgestemd op jouw website en daaromheen.  Goed gevonden worden op Google, dat leren wij je ook!

Goed gevonden worden in Google

Wat alle marketingbureaus ook beweren: niemand kent de echte geheimen achter Google. Natuurlijk: je kunt enorm veel testen, lezen of onderzoeken doen maar zeg nou zelf: heb jij daar als boetiquehouder nu tijd voor? Maar toch wil jij resultaat! Per slot van rekening begint de zoektocht van je klanten vaak op Google. Wij willen je helpen met praktische tips, zoveel mogelijk afgestemd op jouw website. Enne… het is gratis, echt waar!

Hoe werkt de Online Masterclass goed gevonden worden op Google?

Simpel: je schrijft je in en laat het adres van je website ook achter. Zorg dat je je op tijd inschrijft, zodat we de tijd hebben om eens goed naar je website te kijken. Dan, in een uurtje, tijdens een Online Masterclass via Zoom zul jij zat tips krijgen om aan de slag te gaan! En ja hoor, zet je microfoon gewoon aan en vraag maar raak! Wij zitten er voor jou! 

 

Ben je benieuwd welke Masterclasses we nog meer hebben? Kijk dan eens op deze pagina en schrijf je gelijk in.

Share on facebook
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on twitter
Delen
Share on google
Delen
Share on pinterest
Delen
Share on reddit
Delen
Share on facebook
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on twitter
Delen
Share on google
Delen
Share on pinterest
Delen
Share on reddit
Delen

Populaire blogs

Gevonden worden op Google

Masterclass: goed gevonden worden op Google

Dé Online Masterclass voor boutiquehouders. We gaan in op de prestatie van jouw website om nog meer klanten naar je fijne winkel te krijgen. We zullen het hebben over Zoekoptimalisatie, Techniek en je krijgt veel begrijpelijke tips en downloads om aan de slag te gaan!

Lees meer »
mood_bad
  • Nog geen beoordelingen.
  • Schrijf een reactie
    mood_bad
  • Nog geen beoordelingen.
  • Schrijf een reactie

    Masterclass

    Schrijf je direct in voor de online Masterclass van SHOPALOCA.